Search

Utfordringsdrevet innovasjon ved Oslo universitetssykehus - Innovasjonskonkurransen 2019

I mai 2019 var det atter en gang duket for innovasjonskonkurranse for ansatte ved Oslo universitetssykehus.


Dette året var fokuset på døgnbehandling og innovasjonsavdelingen ønsket ideer som kunne gi nye og bedre måter å levere tjenesten på. Kampanjen hadde tittelen «Fra innleggelse til dagbehandling – er vi i takt med pasientenes forventninger?»


Kampanjen ble markedsført internt før den startet og var åpen for mottak av gode ideer fra ansatte i 21 dager.




I løpet av kampanjeperioden fikk innovasjonsavdelingen:

  • 700 nye registrerte brukere i idéportalen

  • 21 nye ideer som svarte på utfordringen

  • 6 av disse ideene ble nominert av fagjuryen til å gå videre i konkurransen

Innovasjonsavdelingen ved Oslo universitetssykehus er en dreven gjeng med lang erfaring. De er gode på å skape engasjement og involvere ansatte. Involvering av ansatte var også et viktig element i årets innovasjonskonkurranse da ansatte ble invitert til å stemme på sine favoritter blant de 6 finaleprosjektene. Informasjon om hvordan man kunne stemme ble delt på sykehusets interne nettsider og på Instagram (@Innovasjon_OUS). Selve stemmegivningen ble gjort i sykehusets idéportal.


Finalistene mottok til sammen over 150 stemmer og det ble til slutt kåret 3 vinnere. Førstepremien var på hele 100.000 kr og andre og tredje premien var på 50.000 kr. Penger som helt sikkert vil bidra til å gjøre disse gode ideene om til verdiskapende innovasjoner.


Vil du lese mer om innovasjonskonkurransen til Oslo universitetssykehus, ta en titt på artikkelen som er tilgjengelig på nettsiden.


Har du lyst å bidra til innovasjon på sykehuset kan du også besøke Innovasjonsavdelingen sin idéportal på https://ous.induct.no.


Gratulerer til Innovasjonsavdelingen for en strålende gjennomført kampanje, og gratulerer så mye til de tre vinnerne!

15 views

© Induct AS

  • facebook-logo-button
  • instagram
  • linkedin-logo-button
  • twitter-logo-button