Personvernerklæring og Cookie policy

  1. BAKGRUNN
    Induct AS tar ditt personvern på alvor, og er forpliktet til å behandle personopplysninger på en forsvarlig måte. Denne personvernerklæringen beskriver hvilken informasjon som samles inn og lagres knyttet til nettstedet www.Induct.no. Når det gjelder tjenestene som leveres på Inducts software, henvises til særskilt databehandleravtale mellom Induct AS og hver enkelt kunde.
     

  2. ANSVAR
    Induct AS er behandlingsansvarlig, og har ansvar for innhenting og bruk av personopplysninger i forbindelse med drift og vedlikehold av www.induct.no.
     

  3. FORMÅL OG PERSONOPPLYSNINGER
    Lagring av personopplysninger er knyttet til henvendelser som besøkende på www.induct.no registrerer via kontaktskjema. Registrering av informasjon i kontaktskjema er frivillig. Induct AS benytter denne informasjonen for å komme i kontakt med de som ber om å bli kontaktet. I kontaktskjema innhentes og lagres opplysninger om fornavn, etternavn, e-post, mobil og navn på bedrift. Informasjon om din bruk av nettsiden (informasjonskapsler/«cookies»), i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse blir ikke lagret. Induct AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort på sine hjemmesider.
    Opplysninger som samles inn lagres på egen server. Det er kun Induct AS som har tilgang til opplysningene som samles inn.
    Personopplysninger blir ikke utlevert til tredjeparter.
     

  4. INNSYN OG RETTING
    I henhold til personopplysningslovens § 18 har man krav på innsyn i de opplysninger som er registrert. Innsyn kan fås ved å sende en skriftlig henvendelse til Induct AS kundeservice. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller de er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27
     

  5. OPPBEVARING OG SLETTING
    I henhold til personopplysningslovens § 28 skal opplysninger som ikke lenger er nødvendig ut fra det formål de er lagret for, slettes. Induct AS lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning.
     

  6. COOKIE POLICY
    Induct.no benytter informasjonskapsler som er utstendt av en tredjepart, for å kunne gi deg relevante tilbud og annonser i kanaler utenfor Induct.no. Tredjepartsaktører vi bruker er Facebook, Google og Doubleclick. Cookies brukes også for å få en mer pålitelig statistikk over de besøkende på nettsiden, hvilket hjelper oss å opprettholde og forbedre tjenesten vi tilbyr. Inducts nettside benytter Google Analytics som analyseverktøy.

© Induct AS

  • facebook-logo-button
  • instagram
  • linkedin-logo-button
  • twitter-logo-button